Sejururi la super ofertă de Valentine`s Day

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Agenţiile de turism oferă o gamă largă de opţiuni pentru îndrăgostiţii care vor să petrecă Valentine`s Day departe de casă. Două zile de cazare la hotel de trei stele, în 1 Mai costă doar 134 euro pentru un cuplu, în timp ce un sejur la Veneţia se ridică la 140 euro/ persoană.

NU RATA:

Sejur romantic la munte, de Ziua Îndrăgostiţilor

Chiar dacă mai sunt aproape trei săptămâni până de Ziua Îndrăgostiţilor, sătmărenii se gândesc deja ce cadou să le dăruiască persoanelor iubite. Un sejur de câteva zile la o staţiune din ţară şi nu numai este cadoul perfect, iar agenţiile de turism au deja oferte speciale.
În acest an, ofertele interne bat sejururile din Paris, Praga sau Veneţia. Pentru cei care se grăbesc cu rezervarea, beneficiază şi de reduceri până la 10%.

Un mini-concediu de trei zile la Băile 1 Mai costă doar 135 de euro pentru două persoane. „Cazarea este la un hotel de trei stele, micul dejun şi cina sunt incluse. În plus, hotelul oferă şi o cină romantă la ora 00.00, în data de 14 februarie. Îndrăgostiţii sunt aşteptaţi în camera plină cu flori, bomboane de ciocolată şi multă şampanie. În plus, se organizează şi o tombolă, premiul pus la bătaie fiind o excursie“, a declarat Roxana Rusu, agent de turism la Accord BTT din Satu Mare.  Pe lângă toate acestea, fiecare client are acces gratuit la piscină, saună şi beneficiază şi de tratamente cu ciocolată.
Ofertă la fel de tentantă este la castelul Bran, din România. Pentru două nopţi de cazare în cameră dublă, mic dejun şi cină inclusă, o seară romantică plină de surprize, sătmărenii trebuie să scoată din buzunar 360 lei/ cuplu. „Se va organiza şi un foc de tabără, iar accesul este gratuit la salonul de wellness“, a declarat Orlando Oşan, agent de turism la Aurora.

Ziua Îndrăgostiţilor la Veneţia

În perioada 11-14 februarie, la Veneţia se desfăşoară Carnavalul veneţian. Agenţiile de turism au o ofertă bogată pentru un sejur de patru zile. „ Călătoria se face cu autocarul, este vorba despre două nopţi de cazare, mic dejun inclus, ghid. Totul costă 140 de euro/ persoană“, a declarat Sebastian Tăbăcaru, directorul agenţiei de Turism Sebastian Travel. La preţ la fel de bun şi mult mai aproape de Satu Mare sunt ofertele pentru staţiunea maghiară Hajduszoboszlo. „Sejurul este de două nopţi de cazare, la demipensiune, mic dejun şi cină inclusă, plus o gustare romantică în seara de Valentines Day, urmată de un party „Welcome drink“ şi costă 126 de euro/ persoană“, a mai spus Sebastian Tăbăcaru.

Satu Mare



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite